Fina och praktiska persienner i Göteborg

Få produkter, tjänster och service av högsta kvalitet

Mats Solskydd erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster för dig som är ute efter olika typer av gardiner, lamellgardiner, markiser eller persienner i Göteborg. Med lång erfarenhet inom branschen vet vi precis vad som passar bäst för varje hem, kontor eller lokal. Fråga oss gärna om tips eller råd för vad som skulle passa bäst för just dig. För oss står kunden alltid i centrum och vi brinner för att kunna erbjuda service och kundbemötande i världsklass.

Kunskap

Alltsedan 1977 har Mats Solskydd hjälpt privatpersoner och företag runt om i Göteborg att finna det perfekta solskyddet. Med lång erfarenhet inom branschen har vi lärt oss allt det viktigaste man behöver veta om solskydd, dess användningsområden och egenskaper. Under åren har vi samlat på oss värdefull kunskap och yrkesexpertis som vi tar med oss vid varje nytt hembesök i Göteborg med omnejd. Fråga oss gärna om det är något särskilt du funderar över när det gäller dina behov av solskydd som gardiner, lamellgardiner, markiser och persienner, så hjälper vi dig att hitta det du letar efter.

Kvalité

Från val av leverantörer och produkter till utförande av reparationstjänster samt service och kundbemötande, är kvalitet ett nyckelord i vår verksamhet. Vi marknadsför ett brett utbud av produkter i olika prisnivåer, alla med hög kvalitet och lång hållbarhet. Så oavsett om du är ute efter markiser, plisségardiner, rullgardiner, lamellgardiner eller persienner, hittar du produkterna du behöver hos Mats Solskydd i Göteborg.

Kunder

För oss står kunden alltid i centrum. Utöver fria hembesök och försäljning av solskydd i olika former erbjuder vi också reparation. Kontakta oss för berätta om hur vi bäst kan stå till tjänst så reparerar vi ditt solskydd, alternativt hjälper vi dig att finna någonting nytt. Vi arbetar utan att någonsin tumma på att hålla en hög kvalitet, det är vårt löfte till dig som kund.

FRÅGA OM SOLSKYDD? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag 08,00 - 18,00